Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 10:00–18:00

Сб: 10:00–15:00

Нд: вихідний 😊

0
Мій кошик

Улун "Зелена серцевина"

В наявності
Артикул: 3816
165 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко

 Доставка по Україні

  • По Україні Новою Поштою/Укрпоштою
  • Міжнародна доставка 14-21 днів
  • Іnternational delivery 14-21 days

Більше інформації про доставку

 Оплата

  • Готівкою при отриманні "накладений платіж"(передплата 100грн на розрахунковий рахунок)
  • Переказ на розрахунковий рахунок
  • Онлайн-оплата банківською карткою (WayForPay +1,8% комісія)
  • PayPal

Улун "Зелена серцевина"

"Зелена серцевина" - це витончений улун, який приголомшливо поєднує в собі мистецтво чаювання та природну гармонію. Походженням з Таїланду, цей улун розповідає вам чарівну історію культури та традицій місцевих чайних майстрів.

Аромат "Зеленої серцевини" - це танець свіжості та квітучої ніжності. Переливаючись відтінками квітів під весняним дощем, він заворожує своєю чарівністю. Смак цього улуну вражає багатством фруктових нот, доповнених легкими трав'яними відтінками.

Класичний рецепт приготування Улуну:

  • улун: 1 чайна ложка (приблизно 2-3 грами)
  • вода: 240 мл (приблизно 8 унцій)
  • температура води: 80-85 °C (175-185 °F)

Інструкції:

  1. Підготовка чайного посуду: Використовуйте глиняну, порцелянову чи керамічну посудину для найкращих результатів. Перед заварюванням промийте ємність гарячою водою, щоб прогріти і видалити непотрібні запахи.

  2. Виміряйте чай: Візьміть 1 чайну ложку чаю улун Зелена серцевина на 240 мл води. Зберіть листки в чайній посудині.

  3. Підігрійте воду: Закип'ятіть воду, дайте їй трошки охолонути до температури 80-85 °C (175-185 °F). Це важливо для того, щоб не пошкодити ніжні листки улуну.

  4. Перше заварювання: Залийте листки гарячою водою та зачекайте приблизно 30-60 секунд. Це перше заварювання допоможе розкрити листочки та підготує їх до наступних заварювань.

  5. Повторні заварювання: Повторюйте процес, збільшуючи час заварювання з кожним наступним разом. Ви можете заварювати улун "Зелену серцевину" кілька разів, отримуючи нові смакові нотки з кожним заварюванням.

  6. Насолоджуйтеся: Листки улуну мають розкритися та віддати свій смак та аромат. 

З цим рецептом ви можете насолоджуватися неперевершеним смаком улуну "Зелена серцевина", розкриваючи його багатий аромат і глибокі смакові відтінки.

Спробувала новий для себе чай - улун. Не очікувала, що мені так зайде - дуже смакує) Легкий квітковий аромат та приємний смак - жодної гірчинки👌🏻Тепер цей сорт - мій фаворит!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору