Мукуна пекуча (Mucuna pruriens)

Артикул: 916
Країна виробник

425 грн

Очистити

Доставка

Україна

Новою Поштою 1-2 дні від 40 грн

Міжнародна

7-14 днів

Способи оплати

  • Готівкою при отримані товара
  • Приват24 (+1%)
  • Платіжною карткою через сайт
  • Visa/MasterCard, Bitcoin

Опис

Порошок мукуни

Мукуна – це біодобавка, яка набула поширення як афродизіак, засіб для підвищення сексуальної активності та препарат для поліпшення загального стану організму. Мукуну використовують для підвищення тонусу тіла та зміцнення здоров’я нервової системи. Вона сприяє якіснішому проживанню сексуального досвіду, допомагає ефективніше справлятися зі спортивними навантаженнями й виступає в ролі корисного омолоджувального засобу, зокрема в профілактиці хвороби Паркінсона

Мукуна пекуча поширена в країнах Африки та Азії, особливо багатих традиціями використання лікарських рослин. Незвичайні властивості як насіння, так і інших частин (квіток, листя, пагонів) цієї бобової культури зумовили популярність мукуни й у системах альтернативної медицини, і в класичному спортивному харчуванні

Основна діюча речовина порошку мукуни – це біохімічний попередник дофаміну, амінокислота L-дофа (леводопа), що є лікарським засобом проти хвороби Паркінсона

Ботанічне найменування: мукуна пекуча (Mucuna pruriens)

Мукуна пекуча – це багаторічний кущ із сімейства Бобові. Його вирощують у тропіках Азії та майже по всій території Африки, за винятком півночі континенту. Стручки бобів мукуни вкриті гострими волосиками, які в разі дотику спричинюють сильне подразнення, нестерпний свербіж, висип, а іноді й алергійну реакцію. Через це в Африці рослину називають «шалені боби»

Активна речовина: амінокислота L-дофа

Насіння мукуни містить антиоксиданти, цілий ряд різних алкалоїдів і біологічно активних речовин, а також до 20-35% протеїну. Це дає можливість розглядати боби мукуни як харчову культуру. Однак найціннішим компонентом насіння все ж є амінокислота L-дофа

Ця речовина – нейротрансмітер, біохімічний попередник гормону дофаміну, який відповідає за передавання сигналів головного мозку, пов’язаних із почуттями передчуття, задоволення, прихильності та інтересу до життя. Дофамін потрібен не тільки для поліпшення емоційного стану та якості життя в принципі, але й для подолання симптомів хвороби Паркінсона, таких як тремор та м’язова ригідність

Безпосереднє застосування речовин, що містять дофамін, не призводить до потрібних результатів. І тому в медичних цілях використовується його біохімічний попередник – амінокислота L-дофа (L-диоксифенілаланін), уживання якої спричинює біосинтез дофаміну та інших гормонів

Опис товару: подрібнений порошок бобів мукуни

Одержують порошок мукуни з насіння тропічної бобової рослини мукуни пекучої, яка відома в Азії під назвами «оксамитова квасоля» та «вельветові боби»

Загальні відомості

Крім насіння, у господарстві використовують пагони та листя мукуни. Цю рослину вирощують як силосну культуру та корм для тварин, а також як сидерат для збагачення ґрунту азотом. В Індонезії ферментовані боби мукуни після тривалого вимочування використовують у кулінарії

Дія на організм

Порошок мукуни має загальнозміцнювальну дію, яку можна описати як «радість тіла». Цей стан ефективний сам собою, але ще більше посилюється під час спортивних навантажень і чуттєвих насолод

Мукуна пекуча відома як засіб для посилення лібідо чоловіків і жінок, а також як препарат для природного підвищення потенції та лікування чоловічої безплідності. Його використовують у медичних системах мусульманської Азії (медицині Юнані) та Індії (Аюрведі та сидха-медицині) під традиційним найменування «капікачху»

Крім того, боби мукуни входять до складу БАД-препаратів і застосовуються як антидепресант і анаболічний засіб, що забезпечує сприятливе гормональне тло (збільшення секреції тестостерону та вироблення гормону росту) в умовах фізичних навантажень. Мукуну пекучу використовують для збільшення м’язової маси тіла та боротьби з ожирінням, для поліпшення якості сну, а також координації рухів

Рекомендації до застосування

Порошок мукуни приймають, запиваючи теплою водою (досить 100-150 мл). Вживають від 1/4 до 3/4 ч. л. один раз на день

Протипоказання

Мукуну краще не вживати дітям, вагітним та матерям, що годують, а також літнім людям і тим, хто має індивідуальну непереносимість компонентів цієї рослини. Для профілактики та лікування хвороби Паркінсона за допомогою мукуни потрібна консультація медичного спеціаліста

 

 

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Show reviews in all languages (10)

Будьте першим, хто залишив відгук “Мукуна пекуча (Mucuna pruriens)”“
Більше переваг для Вас!
  • Акційні пропозиції
  • Промо-код на знижку
  • Розпродажі